Arnhem, NL
+31641512188
info@nu-zonwering.nl

Zonneschermen Arnhem

Uw leverancier betrouwbare leverancier voor onder andere rolluiken, screens en zonneschermen in Arnhem en omgeving.

Bent u op zoek naar een zonnescherm waar u jarenlang plezier van gaat hebben? Die tevens het felle licht van de zon uit uw ogen houdt binnenshuis en ook nog een schaduwplek in uw voor-of achtertuin creëert? Wij raden u dan aan om door ons team en specialisten er een te laten plaatsen. Woont u in de buurt van Arnhem? Dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden en komen we graag vrijblijvend bij u langs!

Waarom zijn er in Arnhem zoveel zonneschermen?

Hoewel zonneschermen een tijd lang uit de mode zijn geweest, zijn ze inmiddels weer helemaal hip. Een zonnescherm is niet alleen enorm praktisch. Het brengt ook sfeer in uw woning, pand of op uw terras. Bovendien zorgt een zonnescherm er voor dat de temperatuur in huis aangenaam blijft. Ook als het buiten warm en zonnig is. En slaat het weer plotsklaps om? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Let wel op dat je een knikarmscherm voor het terras niet uitlaat op het moment dat het hard gaat waaien of regenen. We zeggen altijd: met windkracht 6 zit u ook niet buiten dus doe je het scherm dan ook in.

Zonnescherm Arnhem

Zonneschermen worden niet alleen gebruik voor comfort binnenshuis. Ze zorgen er ook voor dat er in uw voor-of achtertuin of op terras een schaduwplek ontstaat. Zo kunt u ook op de zonnigste dagen heerlijk buiten zitten. Ook zijn er vele voordelen en wij kijken graag samen met u naar de juiste type en kleur voor uw pand of woning. Neem eenvoudig contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een zonnescherm (laten) plaatsen, hoe gaat dat in z’n werk?

Het plaatsen is specialistisch werk. Het is belangrijk dat uw zonwering goed geplaatst wordt, om de kwaliteit te behouden. Slechte montage kan ernstige gevolgen hebben voor uw zonnescherm, maar helaas ook voor uw gevel. Tijdens het plaatsen doorlopen wij enkele stappen.

  • Stap 1: Het bepalen van de plaats. Hoewel het op het eerste oog eenvoudig is om te beslissen waar uw zonnescherm geplaatst dient te worden, is het toch een kleine uitdaging om uit te meten Waar deze precies geplaatst moet worden. Onze specialisten weten hier wel raad mee. Zo houden we bijvoorbeeld rekening dat we alleen boren in een volle steen.
  • Stap 2: Het uitmeten en het boren van de gaten. We gaan nu de gaten meten en bepalen waar we gaan boren Uw zonnescherm wordt aan de muur vastgemaakt. Dit doen wij met enkele keilbouten en beugels.
  • Stap 3: Het plaatsen van de keilbouten en beugels. Wij maken gebruik van speciale keilbouten en beugels om uw zonnescherm vast te maken in de muur. Om er voor te zorgen dat uw nieuwe zonnescherm stevig vast zit aan de muur, bekijken wij wat de sterke en zwakke plekken van uw muur zijn. We monteren alleen op volle stenen en maken gebruik van chemische anker om de montage te verstevigen!
  • Stap 4: Het plaatsen van de cassette. Twee van onze specialisten plaatsen de cassette gelijktijdig aan beide kanten van de beugel.
  • Stap 5: Het afstellen van het scherm. Uw nieuwe zonnescherm kan naar beneden of naar boven afgesteld worden. Het bijstellen van de hoogte is precisiewerk. We stellen het scherm met een timmermansoog recht. Wilt u meteen een afspraak plannen voor het vrijblijvend inmeten van uw rolluiken? Neem dan eenvoudig contact met ons op.
Zonneschermen Arnhem

Maak een afspraak met onze zonnescherm specialisten

Het laten plaatsen van een zonnescherm is zeker geen overbodige luxe. Onze specialisten zullen er zorg voor dragen dat uw zonnescherm precies goed hangt. Wilt u er zeker van zijn dat deze lang mee zal gaan? Dan bekijken wij ook graag met u welk onderhoud er getroffen moet worden. Bent u er klaar voor om een vrijblijvende afspraak te maken? Wij zijn te bereiken via ons contactformulier. Ook kunt u ons bellen op: 06-41512188

Bel ons nu!